Reactie plaatsen

Reacties

Bas en Adinda
2 jaar geleden

Na vier jaar is het tijd voor onze dochter om afscheid te nemen van tante Trea... Wij kijken terug op een hele waardevolle tijd bij De Boefies! Een liefdevolle en sociale omgeving, met alle ruimte voor onze Anna om te spelen en te leren! Trea biedt de kinderen veel structuur en is richting ons als ouders altijd erg flexibel geweest. Lieve Trea, heel erg bedankt en we gaan je erg missen! Liefs van ons

Marieke Weevers
3 jaar geleden

Trea is een top gastouder!
Onze zoon is drie jaar lang met plezier naar Trea gegaan en hij voelde zich ook echt thuis.
Trea biedt de kinderen een liefdevolle en gestructureerde omgeving.
Ze kijkt naar de behoefte van elk kind en weet daar ook goed op in te spelen.

Trea nogmaals bedankt voor de fijne tijd die Job bij jullie heeft gehad.

Anja Doevendans - de Jong
4 jaar geleden

Tante Trea heeft bijna 2 jaar geholpen om onze te laten groeien tot wie hij nu is. Trea voelde goed aan wat onze zoon nodig had. Hij ging er graag heen en wou nooit naar huis. Ik liet hem met altijd imker een goed gevoel achter. Ik zou zo weer een kind naar Trea brengen. Trea is super flexibel en als het past, is alles mogelijk.

Lieve Tante Trea heel erg bedankt, bedankt voor het laten groeien tot wie M nu is, bedankt voor alle liefdevolle zorgen om M. Wij zullen jou en je liefdevolle familie nooit vergeten!! Wij missen jullie nu al.

Jose en Mattijs
5 jaar geleden

Bijna 4 jaar lang is onze dochter 2 dagen per week liefdevol opgevangen door Trea. Voor ons was al snel duidelijk dat Trea de behoeften van onze dochter goed door had. We lieten haar dan ook met een heel gerust gevoel achter bij Trea en zijn dan ook dankbaar dat zij de afgelopen jaren voor onze dochter klaar stond. Een super gastouder die we iedereen kunnen aanbevelen!

Nogmaals enorm bedankt voor alles, liefs ons.

Familie de Vries
5 jaar geleden

Wat heeft onze zoon het naar zijn zin gehad bij Trea! Binnen het gezin heeft hij een band opgebouwd met de andere familieleden en de andere opvang kindjes en je ziet dat hij heel erg dol op ze is! Het voelt erg vertrouwd en wij laten hem dan ook met een gerust hart bij haar achter als wij naar ons werk gaan.


Trea is een liefdevol persoon die echt de aandacht voor ieder kind apart heeft, zij weet precies wat een kindje nodig heeft en kan aan die behoefte tegemoet komen. Ook zijn er duidelijke regels, en een fijn ritme waardoor hij weet waar hij aan toe is.

Trea stond altijd voor ons klaar, zo kon onze zoon ook wel eens een dagje extra komen spelen, of ‘s avonds mee eten.

Wij zijn enorm dankbaar en blij met Trea! Zij is er één uit duizenden!

Bedankt Trea, wij gaan jouw nog heel erg missen!

Jonna duut
7 jaar geleden

4 jaar lang heeft onze zoon genoten bij Trea, hij werdt opgenomen in het gezin omdat hij ook 2 dagen per week in de avond mee at. Fantastisch om te zien hoe hij daarvan genoot en zich op zijn plek voelde. De drie 'R's rust reinheid en regelmaat, waar ik zelf veel waarde aan hecht staan voorop bij Trea! Bedankt voor de afgelopen jaren en ons met een fijn gevoel op het werk laten zitten omdat je weet dat je kind op de juiste plaats zit!

Evelien
7 jaar geleden

Trea is echt een hele lieve en fijne gastouder. Onze dochter geniet een paar keer per week met volle teugen als ze er is! Ze heeft oog voor elk kind en je kunt je eigen wensen en behoeften goed bespreken. We zijn super tevreden!!

Marisca
8 jaar geleden

Wij laten onze twee kinderen altijd met een gerust hart achter bij Tante Trea. Een lieve en zorgzame gastouders met een groot hart. Elke week bij het ophalen van de kinderen zitten ze vol leuke verhalen en merk je dat ze het erg naar hun zin hebben gehad.

Top gastouder!

Joshua
8 jaar geleden

Lieve Trea,
Wat heeft Joshua bij jou genoten!
Als er een keer een tijdje tussen zat omdat het bijv. vakantie was kwam al gauw de vraag wanneer hij weer naar jou toe mocht.....zegt genoeg ?
Ontzettend bedankt voor de goede tijd!
Liefs van ons

Danielle Rebel-Boeve, Christelijk Gastouderbureau de Flevopolder
8 jaar geleden

Wij werken inmiddels heel wat jaren samen met Trea; een fijne, prettige samenwerking met een gastouder die we 'breed aan kunnen bevelen'! Trea heeft inmiddels heel veel ervaring en levert maatwerk; ze schroomt niet om een stapje harder te lopen voor een kindje dat net iets meer moeite heeft om te wennen. Ze heeft een groot hart, waar veel kinderen in passen. Ieder kind krijgt de zorg en aandacht die het nodig heeft. Ze verzorgt haar opvang in haar fijne, nette huis; een warme en prettige omgeving, waar kinderen met plezier kunnen spelen, eten, slapen enz.
Trea ziet toe op de ontwikkeling van kinderen; speelt daar ook bewust (spelenderwijs!) op in.
Trea is christen en het uitgangspunt dat ieder kind een uniek schepsel van God is, is de basis van haar denken.
Ze verweeft de Bijbelse normen en waarden in haar opvang. Ouders die bewust kiezen voor christelijke kinderopvang, zien de lijn die zij zelf thuis hebben ingezet, doorgezet worden in de opvang bij Trea.
Dit doet zij zonder dat dit voor ouders die zelf geen christen zijn een bezwaar is.
Kortom; wat ons betreft blijven nog lange tijd samenwerken!